Onze specialisatie is betonverankering, betonboren met diamant en het plaatsen en verlijmen van ankers

HVB Nederland VOF heeft zich vanaf de start van het bedrijf in 2010 gespecialiseerd in betonverankering. Wij hebben vanaf 2013 ons BRL certificaat. Door onze specialisatie en ruime ervaring, werken wij vakkundig, snel en binnen de afgesproken tijd.

Over HVB Nederland VOF

HVB Nederland VOF werd in 2010 opgericht. Betonboren en betonverankering zijn al vanaf het begin onze hoofddiensten. Met de juiste apparatuur, kennis en ervaring komen we door ieder oppervlak. Naast onze specialisatie in diamant boren en verankeren, kunt u ons ook inschakelen voor het zagen en frezen van beton.

Vraag een offerte aan
undefined

Werkwijze

Wat maakt onze werkwijze zo efficiënt? Een van de voordelen om ons het project uit te laten voeren is: Dat onze bussen speciaal ingericht zijn, en dat wij standaard water en stroom bij ons hebben waardoor wij snel kunnen schakelen. Hierdoor is de productiesnelheid hoog. Naast boren kunt u ons ook benaderen voor het lijmen van ankers en voeren we ook een trekproef uit op de verankerde onderdelen. Wij geven u garantie voor ons werk.

Animatie boek

Certificaten

HVB Nederland VOF is een BRL0509 gecertificeerd bedrijf.  Waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en een veilige uitvoering van de werkzaamheden.