• Busjes HVB Nederland
  • Gereedschap HVB Nederland
  • Voorbeeld betonconstructie

Betonverankering, ankers verlijmen en gaten boren door HVB Nederland VOF te Krimpen Aan Den IJssel

HVB Nederland VOF ontzorgt iedereen in Nederland die betonverankeringen wil aanbrengen. Onze werkzaamheden: wij boren de gaten, verlijmen de ankers en zorgen voor de administratieve afhandeling volgens de BRL0509 norm. Daarnaast leggen wij de dagrapporten en de rapporten van de trekproeven vast in de cloud en zorgen we ervoor dat deze ook toeganklijk is voor onze opdrachtgevers.

Over HVB Nederland VOF

HVB Nederland VOF werd in 2010 opgericht. Betonboren en betonverankering zijn al vanaf het begin onze hoofddiensten. Met de juiste apparatuur, zoals een diamantboor, komen we door ieder oppervlak. Naast onze specialisatie kunt u ons ook inschakelen voor het zagen en frezen van beton.

Vraag een offerte aan
Animatie dartbord

Werkwijze

Wat maakt onze werkwijze zo efficiënt? Een van de voordelen om ons het project uit te laten voeren, is dat we snel schakelen en standaard water en stroom bij ons hebben. Hierdoor is de productiesnelheid hoog. Daarnaast kunt u ons benaderen voor het lijmen van ankers en voeren we een trekproef uit op de verankerde onderdelen. Wij geven u een garantie voor ons werk.

Animatie boek

Certificaten

HVB Nederland VOF is een BRL0509 gecertificeerd bedrijf. Ook zijn we in het bezit van een VCA-certificaat, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en een veilige uitvoering van de werkzaamheden.