• Busjes HVB Nederland
  • Gereedschap HVB Nederland
  • Voorbeeld betonconstructie

HVB Nederland VOF in Krimpen Aan Den IJssel: gespecialiseerd in betonverankering, betonboringen met diamantboor en het plaatsen en verlijmen van ankers

HVB Nederland VOF heeft zich vanaf de start van het bedrijf in 2010 gespecialiseerd in betonverankering. Wij hebben vanaf 2013 ons BRL certificaat hiervoor. Door onze specialisatie en ruime ervaring werken wij vakkundig, snel en binnen de afgesproken tijd.

Over HVB Nederland VOF

HVB Nederland VOF werd in 2010 opgericht. Betonboren en betonverankering zijn al vanaf het begin onze hoofddiensten. Met de juiste apparatuur, zoals een diamantboor, komen we door ieder oppervlak. Naast onze specialisatie kunt u ons ook inschakelen voor het zagen en frezen van beton.

Vraag een offerte aan
Animatie dartbord

Werkwijze

Wat maakt onze werkwijze zo efficiënt? Een van de voordelen om ons het project uit te laten voeren, is dat we snel schakelen en standaard water en stroom bij ons hebben. Hierdoor is de productiesnelheid hoog. Daarnaast kunt u ons benaderen voor het lijmen van ankers en voeren we een trekproef uit op de verankerde onderdelen. Wij geven u een garantie voor ons werk.

Animatie boek

Certificaten

HVB Nederland VOF is een BRL0509 gecertificeerd bedrijf. Ook zijn we in het bezit van een VCA-certificaat, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en een veilige uitvoering van de werkzaamheden.

HVB Nederland VOF
Tuinstraat 23 
2921 XH Krimpen Aan Den IJssel 

KvK

54751764

Contactgegevens

  0654924709

  info@hvbnederland.nl

 

Privacyverklaring

Typ hier tekst

  • Voorbeeldlabel Subtekst

Typ hier tekst

Typ hier tekst

Typ hier tekst